S’inicia la implantació de la T-16 en la seva versió sense contacte

En aquesta primera fase d’implantació el títol estarà disponible per a noves altes, és a dir, per a nens i nenes que avui en dia no disposen de la targeta T-16 en magnètic.

Haidé Rius, responsable de projectes transversals / 10.06.22 - 10:00h

S’incorpora la T-16 a la T-mobilitat per als 18 municipis de la zona tarifària 1: Badalona, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Tiana i Viladecans.

En aquesta primera fase d’implantació, la T-16 sense contacte estarà només disponible per als nens i nenes que compleixin els requisits (menors de 4 a 16 anys) i encara no disposin de la T-16 en magnètic.

L’adquisició de la nova T-16 es podrà fer a través del web T-16.cat i de forma presencial al centre d’atenció i informació (CAI) de la T-mobilitat.

El nou format estarà disponible solament en suport físic, amb un disseny exclusiu per a la T-16 i un cost de 4,5 €. El títol pròpiament segueix sent gratuït.

Aquesta és la primera fase d’implantació de la T-16 fins a la transició total del magnètic al sense contacte.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB