Divendres, 28 de gener de 2022

Saps que ja es poden comprar títols de transport online?

 

Saps que ja es poden comprar títols de transport online?

TMB App afegeix, a les seves prestacions, la possibilitat de comprar els abonaments de transport en línia. És senzill i la recollida es fa a través d’un codi de recollida a les distribuïdores de metro. 

Redacció / 19.10.19 - 12:33h

Per accedir al sistema de compra online cal entrar al club JoTMBé, ja sigui a través del web o de l’app. A l’apartat de compra online hi ha tot el catàleg de bitllets i abonaments disponibles. Cal seleccionar el que es desitgi i iniciar la compra. Es podem adquirir fins a un màxim de cinc bitllets iguals, per tipus de títol i nombre de zones. Els abonaments personalitzats només els podem adquirir d’un en un, i el pagament és sempre amb targeta de crèdit.  

Un cop finalitzat el procés de compra, l’usuari rebrà un codi de recollida a través de la pantalla de l’aplicació i un correu electrònic de confirmació amb el codi de compra i del voucher. Per recollir els títols només cal anar a una estació de metro i introduir les dades de la compra en una distribuïdora, sempre abans que es faci un canvi de tarifes. 

A les distribuïdores de les estacions Aeroport T1 i Aeroport T2 no es poden recollir bitllets senzills ni T-10 perquè són títols que no es poden fer servir en aquelles estacions.

TMB App també permet demanar la devolució de la compra i l’anul·lació del codi de recollida només clicant el botó “Sol·licitar devolució” al menú del títol concret adquirit.

Més informació

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB