6a festa solidària CSC a Bikini / ARC
6a festa solidària CSC a Bikini / ARC

La sala Bikini va vibrar amb la 6a Festa Solidària de CSC i SILO

Durant quatre hores els més de sis-cents assistents van vibrar i gaudir dels balls i sons africans, del rock and roll i de la música dels anys, 70, 80 i 90. 

Redacció / 07.12.16 - 08:05h

El dissabte 19 de novembre l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l'Associació SILO  van tornar a unir-se, una vegada més, per celebrar la 6a Festa Solidària a la Sala Bikini. Aquest any s'han recaptat 9.276 euros, fruit de la venda de 773 entrades i donatius de fila zero.

L'objectiu solidari d'aquesta edició és donar suport en la logística als camps de refugiats a Grècia, en concret a la zona de Tessalònica, on l'ONG CSC fa un any que col·labora, i per ampliar tres cursos més l'escola de secundària que SILO té al poblat de Gambasse, a Guinea Bissau.

La festa començava a dos quarts de deu de la nit amb el grup Alafia Afro Club i el seu espectacle de balls i sons. A les 10 de la nit el rock and roll en estat pur d'El Hermano Malaquías obria la seva actuació amb la cançó "El mur" de Pink Floyd, que feia esclatar i vibrar a un públic entusiasmat. Va tancar la festa el grup La Loca Histeria, que va fer ballar i saltar al públic amb cançons dels anys 70, 80 i 90.

Edicions anteriors

  • 1a festa solidària: novembre del 2010, 900 entrades venudes amb una recaptació de 12.000 euros.
  • 2a festa solidària: novembre del 2011, 887 entrades venudes amb una recaptació d'11.534 euros.
  • 3a festa solidària: novembre del 2012, 850 entrades venudes amb una recaptació de 8.500 euros.
  • 4a festa solidària: novembre del 2013, 850 entrades venudes amb una recaptació de 8.500 euros.
  • 5a festa solidària: gener del 2015, més de 867 entrades venudes amb una recaptació de 7.327 euros.

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 15 anys per empleats de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema. L'objectiu principal és oferir tota la planificació logística, el transport i la distribució del material que altres associacions, entitats o ONG sol·licitin i sense cap despesa per a aquestes.

Tots els diners que CSC recapta es destinen, íntegrament, als projectes que s'estiguin desenvolupant o pendents de desenvolupar-se. Les despeses dels voluntaris de CSC, ja siguin de viatges als projectes o d'altra índole, van a compte del cooperant.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB