Dimecres, 20 d'octubre de 2021

La ruta nocturna del Barcelona Night Tour, a punt per recórrer els carrers de Barcelona

 

Barcelona Night Tour / TMB

La ruta nocturna del Barcelona Night Tour, a punt per recórrer els carrers de Barcelona

L'1 de juny s'inicia la ruta nocturna i estarà en servei fins al 16 de setembre, amb sortides els divendres, dissabtes i diumenges; recorrerà els principals atractius de la ciutat sota la llum de la lluna. 

Redacció / 16.05.18 - 13:08h

Ja són dotze anys de passeig nocturn pels carrers de Barcelona, gaudint de la màgia de les llums de la ciutat i dels edificis més icònics i espectaculars com són la Casa Batlló, la Pedrera, la Sagrada Família, la Torre Glòries, l'Arc de Triomf, el monument a Colom, l'anella Olímpica, el Poble Espanyol i la Font Màgica de Montjuïc.

El recorregut del Barcelona Night Tour és guiat i es fa en català, castellà i anglès, i s'hi pot gaudir d'accés gratuït a wifi. Tots els autobusos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i amb dificultats auditives.

L'autobús surt a les 21.30 hores de la Plaça Catalunya, davant del Corte Inglés, i arriba a la Font Màgica de Montjuïc per gaudir de l'espectacle de música i llum. El recorregut té una durada aproximada de dues hores i mitja i finalitza a la Plaça Catalunya.

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB