Serunion
Serunion

Revisa el teu got de cafè, pot tenir premi!

Entre el 26 de novembre i el 17 de desembre, pel preu d'un cafè a les màquines de vending de Serunion pots guanyar una targeta Mastercard amb 100 euros de crèdit.

Redacció / 23.11.18 - 08:30h

Com cada any per aquestes dates, la companyia Serunion, empresa que explota totes les màquines de venda automàtica de les instal·lacions de TMB, felicita el Nadal a tota la GenTMB amb un sorteig de 20 premis: 5 targetes mastercard amb 100 euros de crèdit, 5 targetes Mastercard amb 50 euros de crèdit, 6 smartbox, 2 auriculars sense fils Sony i 2 altaveus portàtils Sony.

Participar-hi és molt fàcil. Quan treguis un cafè, si el teu got és de color marró, està premiat! 

Busca l'etiqueta amb el codi de participació i envia un whatsapp al 683 604 645, indicant el nom, cognoms, telèfon de contacte, centre de treball i adjunta una imatge de l'adhesiu on es vegi el codi promocional. És imprescindible adjuntar la imatge del got amb l'etiqueta del codi promocional per rebre el regal.

Et convidem també a assistir, el dia 18 de desembre a les 10h, al sorteig públic que es farà entre els codis participants, a la sala d'actes de l'edifici de Zona Franca II. Allà es lliuraran els premis als guanyadors. En cas que siguis el guanyador i no hi hagis pogut assistir, podràs recollir-lo a l'oficina comercial d'Entença els dies 19, 20 i 21 de desembre o qualsevol divendres del mes de gener del 2019 (4, 11, 18, 25 de gener) en horari de 8 a 14h.

Molta sort i bones festes!

 

 

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB