Dimecres, 30 de setembre de 2020

Resum de la temporada 2011 del Grup Atlètic TMB

 

Grup Atlètic TMB / Josué León

Resum de la temporada 2011 del Grup Atlètic TMB

El Grup Atlètic TMB ha seguit desenvolupant la seva activitat al llarg d’aquesta temporada 2011 amb la mateixa força amb què va acabar l’anterior.

Redacció - Josué León / 26.04.12 - 15:51h

Més de 40 persones competeixen amb la samarreta i amb el nom de Grup Atlètic TMB. La temporada 2011 aquesta formació esportiva ha fet una incursió molt important en les curses de més de 10 km ─mitges maratons i maratons─, de manera que la majoria dels membres integrants han fet un salt qualitatiu en garantir una participació constant del nostre equip en les curses del calendari Challenge 10 km de Barcelona, constituïdes per les següents curses:

a) Cursa de la Mercè
b) Cursa Jean Bouin
c) Cursa dels Nassos
d) Cursa Sant Antoni
e) Cursa Nike-Bombers
f) Cursa El Corte Inglés
g) Cursa La Maquinista

S’ha aconseguit la participació a la Mitja Marató de Barcelona (21.097 m) d'un equip de més de 10 persones, i a la Marató de Barcelona (42.195 m), s’ha passat de 3 persones que havien competit en l'edició del 2010 a 15 atletes en aquesta edició del 2011.

Cal destacar que a la Marató de Barcelona va córrer una de les tres noies de l’equip, i va aconseguir una classificació molt bona dins de la seva categoria.

Pràcticament totes les curses en què han participat han estat seguides per la majoria de ràdios, TV i premsa local i autonòmica, ja que en la majoria d’aquestes competicions s’han superat  rècords en els nivells de participació (a la Mercè i a la Mitja Marató ─més de 10.000─, a la Marató ─més de 16.000─, i a la de Bombers ─més de 22.500).

Els atletes de TMB han estrenat samarreta corporativa, que ha tingut molt bona acceptació, sobretot pels van participar a la Marató, que és on s’és més exigent amb les prestacions d’aquestes indumentàries.

Actualment, l'equip està format per més de 40 persones i hi ha una llista d’espera d'atletes que s’hi volen afegir. D'altra banda, 25 d’aquestes persones participen a la Lliga Championship per clubs; una lliga atlètica en què es premia i es puntua per nombre de participacions i pel nivell demostrat a través de la classificació dels diversos participants. La classificació ha passat de les darreres posicions de la temporada 2010 a estar actualment en la part mitjana cap amunt de la taula, cosa que reflecteix perfectament l’evolució que han tingut tots els membres del Grup Atlètic TMB.

Marató 2012 / Josué León
Marató 2012 / Josué León
Marató 2012 / Josué León
Marató 2012 / Josué León

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB