“Reflexions” títol del nou videoclip de Speakers Cabinets

Un videoclip on els herois són els joves que, farts de les falses promeses, agafen les regnes d'un nou moviment revolucionari que els condueixi cap a la llibertat.

Redacció / 09.06.23 - 10:30h

El 18 de maig Speaker Cabinets van presentar el videoclip Reflexions, el tercer capítol de la història del disc Tales From New Babel.

Tales From New Babel, és el segon àlbum del grup que explica la història de la ciutat de New Babel, on la decadència, les injustícies, la corrupció, l’arbitrarietat i immoralitat són els protagonistes. En aquest tercer single els joves són els herois que, farts de les falses promeses, agafen les regnes d'un nou moviment revolucionari que els condueixi cap a la llibertat.

Tres temes que segueixen la història que el grup va començar a explicar el 2016 a través del seu àlbum de debut, Requiem for Atlas City 

Speaker Cabinets és el grup musical del Guillem Bright, responsable del manteniment extern dels sistemes de telecomunicacions de Bus al Centre Operatiu de Negoci de Ponent. Una  banda de rock alternatiu que es mou entre un ampli espectre que va des de les sonoritats electròniques, fins al rock psicodèlic i està formada per Guillem Bright, lletrista, guitarra i veu;  Adrià Muixí, bateria, seqüenciadors i cors, i Nacho Yoldi, baix i veu, continua amb la tradició dels discos-concepte dels 60 i 70.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxF2nJTb7hYF4JbZ_-caovA

 Instagram: https://www.instagram.com/speakercabinets/

 Spotify: https://open.spotify.com/artist/1Pwax3kmPkmarITHog220t

 Facebook: https://www.facebook.com/speakercabinets

 Web: http://speakercabinetsband.com/

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB