Divendres, 26 de febrer de 2021

El projecte solidari de la Lorena guanya la 10a edició del “Tria la teva causa”

 

Lorena Martínez / TMB

El projecte solidari de la Lorena guanya la 10a edició del “Tria la teva causa”

SOLIDÀRIA “Volem fer que totes les idees que tinc s’ajustin a les propostes de l’ACCU perquè les accions siguin viables, visibles i, d’aquesta manera, poder col·laborar-hi al màxim des de TMB”

Redacció / 05.08.20 - 10:06h

La Lorena Martínez va entrar a treballar a TMB l’any 2005 a l’Àrea de Màrqueting i és la responsable d’exclusives publicitàries. “Viure amb malaltia inflamatòria intestinal”, el projecte solidari que va presentar a la desena edició de “Tria la teva causa”, ha estat l’escollit per la GenTMB com a projecte solidari 2020.

Com et sents quan la causa solidària que vas proposar ha estat la més votada i, per tant, la triada per a aquest any?

Molt contenta i a la vegada agraïda als meus companys que han ajudat que fos la causa escollida.

Les altres dues causes, “L’adopció d’animals” i “Vehicles per als valents”, eren dos projectes socialment més reconeguts. Com t’ho has fet per aconseguir ser la més votada? 

No ho sé, la veritat. Als companys més propers que tincs en el meu dia a dia sí que els vaig explicar per què havien de votar la meva causa, però ara amb el teletreball la realitat no m’ha permès poder explicar-ho a més persones i que coneguessin el projecte. Potser el tema és més desconegut i han pensat que podria ser una bona opció per conèixer i donar-li visibilitat.

Què els diries, a l’Àlex Salazar i a en Miquel Saperas?

Que tots dos tenen unes causes i projectes molt interessants, i que segurament un altre any sortiran guanyadores. Jo fa un parell d’anys també vaig proposar la causa dels animals (i no va guanyar), així que segur aviat tindran l’oportunitat de ser la causa del “Tria”. Jo els votaré i els donaré difusió dintre de les meves possibilitats perquè així sigui.

Ho has explicat ja a la teva mare i a l’ACCU (Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa)?

I tant! La meva mare està molt contenta i l’ACCU encantada que vulguem col·laborar amb ells i donar visibilitat a les MII (malalties inflamatòries de l’intestí).

Com creus que la GenTMB podrà participar-hi per donar visibilitat a la malaltia inflamatòria intestinal?

Doncs encara no ho tinc clar. Jo tinc diverses idees al cap, i també algunes propostes per part de l’ACCU. Ja veurem com ho adaptem tot perquè les accions siguin viables, visibles i puguem col·laborar-hi al màxim des de TMB.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB