Dissabte, 19 de setembre de 2020

Primera lliga social de pàdel TMB

 

Primera lliga social de pàdel TMB

Aquest any es posa en marxa la lliga social de pàdel TMB, amb un format molt innovador i flexible: són les parelles participants les que es posen d'acord sobre quan i on jugaran.

Redacció - Politiques Integració i Montse Escudero / 18.09.14 - 11:34h

Amb l'objectiu de fer esport i passar-ho bé en un entorn social no competitiu i fomentar la unió entre companys i companyes, l'abril d'aquest any va néixer la lliga social de pàdel a TMB.

La lliga està organitzada per treballadors de l'empresa amb el propòsit d'oferir una continuïtat al joc del pàdel a tots aquells que ja el practiquen, mitjançant la disputa de partits competitius en diferents categories, or, plata i bronze, i amb l'avantatge que són les parelles mateixes les que marquen el dia i l'horari de jugar.

Està dividida en tres fases, i si algú s'hi vol incorporar, ho farà a l'inici de la següent fase, on li posaran la puntuació de qui menys en porti, per anivellar.

És un campionat on totes les parelles que vulguin s'hi poden inscriure. De moment hi ha inscrites 29 parelles dels diferents nivells. Hi ha parelles masculines, femenines i mixtes. Els grups són, segons el nivell, or, plata i bronze.

Si hi estàs interessat, pots posar-te en contacte amb Jaime Carrasco Escudero jcarrasco@tmb.cat

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB