Dijous, 27 de juny de 2019

Prevenció de caigudes a les escales

 

Fragment cartell Prevenció de caigudes en escales / TMB

Prevenció de caigudes a les escales

En el darrer comitè de seguretat i salut de Metro s'ha coincidit en la conveniència de dur a terme una campanya per prevenir els accidents dels treballadors a les escales fixes i mecàniques de les nostres instal·lacions.

Redacció / 22.05.15 - 08:08h

La prevenció de caigudes a les escales serà motiu d'una campanya de sensibilització nascuda de les converses que l'empresa i els representants dels treballadors van tenir en l'últim comitè de seguretat i salut.

Amb l'objectiu de reduir les relliscades, les entrebancades i les caigudes per les escales es desplegarà una campanya informativa, mitjançant cartelleria, amb un recull de consells que convé seguir per minimitzar-ne els riscos: agafar-se a la barana, dur calçat adequat, no córrer, desplaçar-se d'esglaó en esglaó sense saltar-se'n cap, no distreure's mirant el mòbil ni llegint papers o documents i mirar en tot moment on trepitgem.

Cal tenir en compte que les escales fixes i mecàniques de les estacions han estat l'escenari de la primera causa d'accidents laborals en el col·lectiu d'Operacions l'any 2014, un 24 per cent del total.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB