Divendres, 7 de maig de 2021

Presentem les sis propostes finalistes del 'Tria la teva causa 2021'

 

Presentem les sis propostes finalistes del 'Tria la teva causa 2021'

Avui s'inicia la votació per escollir un dels sis projectes proposats pels treballadors de la companyia. El més votat es convertirà en la causa solidària TMB de l'edició d'enguany.

Redacció / 03.05.21 - 09:01h

El respecte i cura dels animals; les persones amb trastorns cognitius o de conducta; el treball espiritual i creixement personal (Falum dafa); l’endometriosi, una afectació de salut de les dones; les persones amb Alzheimer i les seves famílies, o la prevenció de la pneumònia, patologia respiratòria a l'abast de tothom, han estat les sis causes solidàries més proposades per les persones treballadores de TMB.

Fins al 31 de maig, els treballadors poden votar, a través de l'enquesta que s'enviarà per correu electrònic al llarg del matí, el projecte amb el qual se sentin més identificats. El que rebi més vots serà la causa guanyadora. 

El 4 de juny es comunicarà la causa i el projecte solidari de l'any, amb la presentació del treballador o treballadora que el liderarà i de l'entitat social que el promourà.

Durant l'últim trimestre de l'any es desenvoluparan les diferents accions de sensibilització i conscienciació per a la campanya sota el lema Mou-te.

Anima't i tria la teva causa!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB