Divendres, 18 de setembre de 2020

Presentació del vídeo “Mou-te pels drets dels infants”

 

Imatge Campanya Mou-te / Arxiu TMB

Presentació del vídeo “Mou-te pels drets dels infants”

La campanya "Mou-te pels drets dels infants" està desenvolupant un seguit d'activitats de formació, sensibilització i comunicació durant l'últim trimestre de l'any entre els treballadors i la ciutadania de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Redacció / 03.11.15 - 11:17h

Cada any, els treballadors de TMB escullen una causa solidària i aquesta vegada han decidit dedicar els esforços als drets dels nens i fer-ho al costat d'UNICEF i el Casal dels Infants. Ja està a disposició de tothom que hi estigui interessat el vídeo promocional sobre els drets dels infants que podreu veure en l'enllaç que hi ha al final de l'article.

La primera de les activitats ja ha començat i es tracta de l'emissió de missatges per tota la xarxa de metro que han estat gravats amb infants per donar a conèixer els seus drets.

A partir del proper 16 de novembre, i durant dos mesos, l'estació de metro de Diagonal serà l'escenari de l'exposició “Els nens volen dir-nos algunes coses”, que pretén sensibilitzar els visitants sobre la necessitat de respectar els drets dels infants.

Coincidint amb el Dia Universal del Nen, el 20 de novembre, es realitzarà l'acte central de la campanya, que comptarà amb la participació d'un centenar d'alumnes de l'escola pública La Rambleta del Clot, el grup musical Xiula, el grup de gegants del Raval, així com representants de TMB Educa, Casal i UNICEF Comitè Catalunya.

Per fer arribar la campanya a tots els indrets possibles agraïm que convideu els amics a veure el vídeo promocional. Com més gent sensibilitzada hi hagi, més hi guanyarem tots.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB