Dimecres, 14 d'abril de 2021

Presentació del llibre “Guía secreta del cine en Gràcia”

 

El Jordi amb una càmera de cinema

Presentació del llibre “Guía secreta del cine en Gràcia”

Jordi Izquierdo, treballador del magatzem de Boixeres, farà la presentació en societat del seu primer llibre, “Guía secreta del cine en Gràcia”, el 18 d'abril a la sala Mezanina.

Redacció / 09.04.15 - 13:04h

El Jordi, que a part de treballar a TMB és actor de cinema, teatre, videoclips i espots publicitaris, ajudant de direcció i guionista de curts, i que condueix el magazín cultural “Avui és diumenge”, a Ràdio Pallejà, ara ens presenta una nova faceta seva, que és la d'escriptor, i ho fa amb un llibre on explica anècdotes del rodatge de pel•lícules com “Don Jaume, el conquistador”, “Lo mejor de mí”, “Vicky, Cristina, Barcelona”, “Any de Gràcia”, “Todo sobre mi madre” o “La plaça del Diamant”.

En el llibre, el Jordi ens fa un passeig pel barri de Gràcia i ens trasllada als locals del districte on es van fer càstings, muntatges o ens ensenya les productores que existien i que encara existeixen. Continua el llibre fent-nos una passejada per sales de cinema que han desaparegut i algunes que encara existeixen. Tot això ho fa en 200 pàgines plenes d'històries, anècdotes i pel•lícules.

El llibre està prologat pel director de cinema Antoni Verdaguer, director de la pel•lícula "L'escot", entre d'altres.

La presentació es farà el dissabte 18 d'abril a les 19 hores a la sala Mezanina, c/ Ramón y Cajal, 2. És un acte públic i hi pot assistir tothom que ho desitgi.

Portada del llibre
Portada del llibre

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB