La plantilla decideix que el nou uniforme sigui d’estil 'casual'

La GenTMB tria roba més còmoda, teixits més lleugers i un disseny més modern i adequat al temps, tant per al vestuari femení com per al vestuari masculí

Redacció / 24.03.22 - 11:51h

Al llarg del mes de febrer la plantilla que usa uniforme, 6.024 persones, han pogut participar en una enquesta, online i voluntària, per a la renovació de la uniformitat amb l’objectiu de fer-la més còmoda, funcional i adequada a les necessitats del servei.

Els resultats destaquen un gir de preferències en què la GenTMB vol transmetre una imatge més moderna, actual i homogènia per a tota la plantilla. El 86% dels participants prefereix que el nou uniforme sigui d’estil casual i només un 14% d'estil tradicional. No hi ha hagut diferències ni per gènere ni per servei, tant les dones com els homes han triat roba d’estil casual.

El polo destaca com la peça de vestit estrella, tant per a l’estiu com per a  l’hivern i tant per al públic femení com per al masculí i la dessuadora com la peça de dalt escollida per a  l’hivern pels dos gèneres. 

Per al mig temps, el folre i la caçadora es troben bastant igualats, essent el folre el preferit entre les dones i la caçadora entre els homes. Pel que fa a les peces d’abric totes tres estan molt igualades, tot i que les dones prefereixen la jaqueta folrada o la parka llarga i els homes la jaqueta folrada o l’anorac curt. 

Un fet destacable és que el 66% de les dones considera que s’hauria de poder escollir entre faldilla i pantaló tant  a l’estiu com a l’hivern, i set de cada deu escull el buff com a complement. Entre el públic masculí també destaca el buff per davant de la corbata, tot i que un 40% dels treballadors no voldria tenir cap dels dos complements.

Vuit de cada deu participants prefereix la motxilla a la bandolera com a accessori per dur les coses durant la seva jornada laboral.

Els resultats d’aquesta enquesta serviran per a la redacció dels plecs de la licitació del nou vestuari de TMB. 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB