Dijous, 25 de febrer de 2021

El Pla de Suport i Gestió Emocional

 

El Pla de Suport i Gestió Emocional

TMB posa en marxa un nou servei, orientat a garantir el benestar de les persones tant en l'àmbit laboral com en la gestió emocional, per ajudar a minimitzar les conseqüències psicològiques en el postconfinament.

Redacció / 18.10.20 - 09:01h

Atès per un equip de psicòlegs, t'ajudaran a fer front a la por o incertesa davant de possibles contagis, l'afectació emocional que interfereix en la teva vida personal i professional (ansietat, tristor, estrès...) i els efectes relacionats amb les conseqüències emocionals de la Covid-19.

En l'àmbit d'equips, donaran suport per gestionar l'estrès causat per la distància, l'asincronia, el refredament en els relacions, la pèrdua de ritme o la sensació de sobrecàrrega de treball provocats per la Covid-19.

Les persones interessades han de contactar amb Servei_Top@tmb.cat indicant el seu interès en aquest nou servei, assenyalant nom i cognoms, telèfon de contacte, franja de disponibilitat horària i per quin canal volen ser ateses (Teams, Zoom i/o WhatsApp) i han d'indicar si es tracta d'un cas individual o d'equip.
 
El nou servei funcionarà els dies feiners de dilluns a divendres, de 9.00 a 15.00 i de 16.00 a 18.00h. Es garanteix la confidencialitat de les dades i el compromís de contactar en breu amb totes les persones interessades.
 
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB