Diumenge, 5 de juliol de 2020

El Patge Reial arribarà al CON d’Horta

 

carta Reis

El Patge Reial arribarà al CON d’Horta

El dia 22 de desembre, el Patge Reial, ajudant de Ses Majestats el Reis d’Orient, visitarà el CON d’Horta per recollir les cartes de tots els nens i nenes de Transports de Barcelona que desitgin donar-li la seva en mà.

Redacció / 20.12.18 - 08:00h

Coincidint amb l’aniversari del CON, que aquest any fa 15 anys, el centre es posa el vestit de gala i ha demanat al Patge Reial que visiti el CON d’Horta per recollir totes les cartes dels nens i nenes. El Patge arribarà a les 11 del mati i hi serà fins a les 13 hores. A la tarda tornarà cap  a les 16 hores i s’hi estarà fins a les 19 hores.

El Patge Reial i tots els treballadors del CON estaran esperant els nens i les nenes amb una gran xocolatada, melindros, caramels i moltes coses més, i també us podreu fer fotos en el photocall adornat amb motius nadalencs i guanyar una capsa regal de smartbox per viure una experiència única! Només has de fotografiar la visita del patge reial al CON d’Horta del 22 de desembre, pujar la imatge a Instagram i etiquetar-la amb el hashtag #NadalTB

T’indiquem les instruccions pas a pas:

  • Publica la teva fotografia a Instagram amb el hashtag #NadalTB, entre les 11 del matí del 22 de desembre i  fins a les 23.59 hores del 23 de desembre.
  • Anomena el perfil d’Instagram de TMB @tmb_bcn 
  • Assegura’t que el teu perfil d’Instagram és públic

Entre tos els participants sortejarem dues capses regal. Llegeix les bases legals que trobaràs seguint aquest enllaç

Els dos guanyadors del concurs es donaran a conèixer a partir del 24 de desembre al GenTMB. Molta sort a tots i gràcies per celebrar plegats els 15è aniversari del CON!

Us hi esperem!!!
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB