"Papallona blanca" guanya la 16a edició del Concurs de Relats Curts en la categoria Treballador

Moisès Solé, guanya la 16a edició del Concurs de Relats Curts en la categoria Treballador. La segona posición ha estat per la María José Ruiz amb el relat Golondrinas en noviembre

Redacció / 26.10.22 - 08:29h

Ahir a la tarda es van atorgar els premis del 16è Concurs de Relats Curts de TMB al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat de la línia 2. 

El relat que ha quedat en primera posició de la categoria Treballador de TMB, Papallona blanca, de Moisès Solé Aleu, conductor de línia del CON de Ponent i que no va poder assistir a l'acte, estava signat amb el pseudònim Targaryen.

En segona posició i de la mateixa categoria, ha quedat el relat  Golondrinas en noviembre, signat amb el pseudònim Luna de Abril  i és creació de María José Ruiz, agent d’atenció al client de l'L2.

Els tres relats finalistes han estat: Tilli, de Miguel Ángel Urbano; Un viatge d'amor incondicional, de Josep Canudas, i Retorn al passat, de Laura Ropero.

Els guanyadors han rebut diversos premis: el Moisès Solé, com a guanyador del primer premi, ha rebut una tablet Galaxy Tab S7 per gentilesa de Telefónica, una matrícula gratuïta a un videocurs en directe de 20 h de durada de l’Escola d’Escriptura i un lot de llibres de l'Ateneu Barcelonès. La María José Ruiz, com a guanyadora del segon premi, ha rebut entrades per al festival Grec i un lot de llibres.  

L'acte va comptar amb les intervencions de la presidenta de TMB, Laia Bonet i de diferents personalitats del món de la cultura com Jordi Nadal, editor i fundador de Plataforma Editorial i coordinador de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, Franco Chiaravalloti. 

El jurat del concurs ha estat format per Jordi Muñoz, director de l’Escola d'Escriptura de l'Ateneu; Santiago Torres, director de Comunicació de TMB, i Sergio Estudillo, cap de premsa de TMB.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB