Imatge 50.000 seguidors Twitter @TMB_Barcelona
Imatge 50.000 seguidors Twitter @TMB_Barcelona

Els nostres perfils de Twitter arriben a números rodons

El perfil de Twitter corporatiu @TMB_Barcelona celebrarà el 5è aniversari després de superar els 50.000 seguidors i els 14.400 tuits emesos, mentre que el perfil d'informació i atenció @TMBinfo ha assolit recentment els 10.000 seguidors.

Laura Martínez / 29.01.15 - 13:25h

El nombre de seguidors a Twitter no ha parat de créixer des que TMB hi va inaugurar el seu primer perfil amb un “Contents de poder publicar el nostre primer tuit :)”. Aquesta evolució ascendent s'ha accelerat especialment durant l'últim trimestre del 2014, amb una mitjana setmanal que superava els 500 seguidors. El febrer del 2012, dos anys després de l'obertura, s'assolien els primers 10.000. Per passar de 30.000 a 40.000 van fer falta menys de vuit mesos. I en tan sols tres mesos s'han superat els 50.000.

@TMB_Barcelona continua sent un espai de conversa i participació sobre l'actualitat del transport públic. S'hi comparteixen notícies corporatives i articles especialitzats i de divulgació històrica; s'hi poden seguir les activitats socials, culturals i educatives de la companyia, així com els concursos i les promocions del club JoTMBé, entre d'altres continguts.

L'ocellet amb vocació d'atenció ciutadana

Una altra fita important d'aquest 2015 que acabem d'estrenar pel que fa al món 2.0 és que el perfil de TMB a Twitter @TMBinfo dedicat a difondre informació de servei pràctica sobre les xarxes de metro i autobusos i a atendre les consultes i els dubtes dels usuaris ja supera els 10.000 seguidors. La fita es va aconseguir el 13 de gener, en el context de la campanya de difusió "M'ho ha dit un ocellet".

Les etiquetes o "hashtags" més utilitzades en tots dos perfils són #metrobcn i #busbcn, perquè els seguidors puguin identificar les piulades que els siguin útils. La participació de TMB a les xarxes socials inclou perfils a Facebook, YouTube i Flickr, entre d'altres.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB