Detall cartell concert Esclerock 2011
Detall cartell concert Esclerock 2011

Música per conscienciar sobre l’esclerosi múltiple

Per tercer any consecutiu, la Fundació Gaem organitza la tercera edició del festival Esclerock.

Maite Peris / 02.11.11 - 10:00h

Aquest esdeveniment es va celebrar l’1 de novembre a les 21h a l’Auditori de Barcelona, i va comptar enguany amb la participació d’Els Catarres i Gossos; així com de nous talents musicals catalans com Patxi Leiva, Boxets i Mon Sogas (Extremoduro).

Varen presentar el concert el conegut escriptor Mathew Tree i el periodista Xavier Graset. Per primera vegada, diversos jugadors del Futbol Club Barcelona, com Víctor Valdés i Thiago Alcántara, entre d’altres, s’han volgut sumar a la iniciativa.

Concert benèfic

L’Esclerock és un concert benèfic que se celebra anualment a favor dels afectats per aquesta malaltia amb l’objectiu de donar-la a conèixer i recaptar fons per al desenvolupament de projectes d’investigació biomèdica.

Habitualment compta amb la participació desinteressada de músics consagrats i joves formacions musicals del país, així com d’empreses patrocinadores que recolzen el projecte. Transports Metropolitans de Barcelona col·labora de nou en la promoció de l’esdeveniment a través de l’emissió d’un espot a MouTV.

La Fundació GAEM, Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple, es va constituir el novembre del 2006 i prové de l’associació creada amb el mateix nom l’any 2003 per un grup de malalts d’esclerosi múltiple.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB