Dijous, 25 de febrer de 2021

“Mou-te per la gent gran” comença a rodar

 

Presentació del Mou-te per la gent gran / Pep Herrero

“Mou-te per la gent gran” comença a rodar

Seguint l’encàrrec dels treballadors de TMB, que van triar la gent gran com a causa solidària per l’any 2013, aquest octubre s’inicien les accions que durant el darrer trimestre d’enguany es duran a terme sota l’eslògan “Mou-te per la gent gran”.

Albert Piqué / 03.10.13 - 10:29h

Com en les anteriors edicions, les activitats de cada mes estan englobades sota un lema, que per l’octubre serà “Envelliment actiu, envelliment en positiu”.

Així doncs, el poper dia 8 d’octubre el vestíbul de l’estació d’Universitat (L1/L2) acollirà, entre les 15-17h, un taller de balls de saló, dinamitzat per voluntaris d’Avismón Catalunya.

L’objectiu és la transferència de coneixement entre joves i grans fent una activitat dinàmica i divertida per a tothom.

El dijous 10 d’octubre es farà un taller de jocs de taula, dinamitzat per voluntaris d’Amics de la Gent Gran i amb la participació d’alumnes de 6è de primària del CEIP Les Acàcies. Els joves estudiants aprendran, de la mà de la gent de la tercera edat, a jugar al dòmino, la botifarra i altres jocs de taula. En aquesta ocasió el lloc escollit és l’estació de La Sagrera (L1/L5/L10), entre les 11 i les 13 hores.

L’octubre acabarà amb una activitat a l’aire lliure: dissabte 26 d’octubre, entre les 9 i les 11h, el grup excursionista de TMB organitza una sortida per a la gent gran, que consistirà en una caminada per la carretera de les Aigües a la serra de Collserola. Es traca d’un recorregut de poca dificultat en què joves i grans podran compartir experiències mentre fan activitat física plegats. A l’activitat hi participaran membres de les associacions de jubilats de metro i bus. 

L’edició d’aquest any compta amb el suport d’Amics de la Gent Gran i Avismón Catalunya, i està recolzada per tres figures de la cultura catalana com són l’actriu Montserrat Carulla, la cantant Núria Feliu i en Peret, que a més de representar el col·lectiu de les persones grans, mostren el valor de l’envelliment actiu.

En aquest projecte també s’ha comptat amb les associacions de jubilats de Metro i Autobusos, per la seva vinculació directa amb la causa motivadora de la campanya solidària d’enguany i pel seu indiscutible coneixement i experiència a la companyia.

 

 

Presentació del Mou-te per la gent gran / Pep Herrero
Presentació del Mou-te per la gent gran / Pep Herrero
Joaquim Forn en la presentació del Mou-te per la gent gran / Pep Herrero
Joaquim Forn en la presentació del Mou-te per la gent gran / Pep Herrero
Video YouTube: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB