Dijous, 13 de desembre de 2018

Millores en la seguretat dels edificis corporatius

 

Imatge escàner

Millores en la seguretat dels edificis corporatius

La instal·lació d'un escàner per a la comprovació dels paquets a l'edifici de Zona Franca II és un element més de la progressiva implantació de noves mesures per millorar la seguretat de les persones, de les instal·lacions i del servei. 

Redacció / 05.12.17 - 12:27h

De la mateixa manera que es fa als edificis oficials i de l'administració i en estacions ferroviàries, ports i aeroports, el proper dia 11 de desembre es posarà en servei un escàner per a la comprovació dels objectes que entren a l'edifici corporatiu de la Zona Franca. El dispositiu, a més de filtrar tots aquells objectes que puguin representar un risc potencial, servirà com un element de dissuasió.  

Amb caràcter general, exceptuant aquelles situacions excepcionals que ho requereixin i justifiquin, les comprovacions se centraran en la recepció de carteria, valisa i paqueteria, i els objectes que portin visites i personal extern contractat en tasques de manteniment.

En cas que no siguin empleats que treballin a l'edifici, el personal de recepció i de seguretat realitzarà les gestions que calguin per verificar la condició d'empleat, més enllà de l'ús d'uniforme o carnet professional, i en cas de dubte valoraran la comprovació dels objectes que puguin portar.  

Tant l'escàner com els vigilants de seguretat que l'utilitzaran compleixen totes les exigències legals d'homologació i normatives, de manera que no suposa cap risc per a la salut de les persones.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB