Dimecres, 4 d'agost de 2021

Miguel Tejero i María Esther Gil, guanyadors del 15è Concurs de Relats Curts

 

Miguel Tejero i María Esther Gil, guanyadors del 15è Concurs de Relats Curts

Els relats L9, la boca del llop  i L'engranatge  guanyen la 15a edició del Concurs de Relats Curts en la categoria Treballador.

Redacció / 09.07.21 - 07:00h

Ahir a la tarda es van atorgar els premis del 15è Concurs de Relats Curts de TMB en un acte d'entrega de premis que ha estat virtual.

El relat que ha quedat en primera posició de la categoria Treballador de TMB, L9, la boca del Llop, de Miguel Tejero, responsable de la unitat de manteniment de xarxa automàtica, estava signat amb el pseudònim Mickey Mouse. El relat que ha quedat en segona posició de la mateixa categoria, signat amb el pseudònim de Marialluïsa Montllor, porta per nom L'engranatge i ha estat una creació de María Esther Gil, comandament tècnic d'operacions de la L1 de Metro. 

Els guanyadors han rebut diversos premis: Miguel Tejero, guanyador del primer premi, ha guanyat un pack Experiència, un curs d'escriptura en línia, un lot de llibres, entrades per al festival Grec i entrades per al Telefèric de Montjuïc. M. Esther Gil, guanyadora del segon premi, ha rebut entrades per al festival Grec, entrades per al Telefèric de Montjuïc i un lot de llibres.

L'acte, que va ser presentat per la periodista i guionista Anna Guitart, va comptar amb les intervencions de la presidenta de TMB, Rosa Alarcón, del conseller delegat de TMB Gerardo Lertxundi i de diferents personalitats del món de la cultura com Jordi Nadal, editor i fundador de Plataforma Editorial i el director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, Jordi Muñoz. 

El jurat del concurs ha estat format per Jordi Nadal, Jordi Muñoz, Santiago Torres, director de Comunicació de TMB i Montserrat Pérez, directora de Serveis i Transports Turístics de TMB.

Aquí pots veure el vídeo de la gala. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB