Dimecres, 14 d'abril de 2021

Metro actualitza els protocols preventius de l’assetjament moral i sexual o per raó de gènere a la feina

 

Metro actualitza els protocols preventius de l’assetjament moral i sexual o per raó de gènere a la feina

Metro ha actualitzat els procediments de prevenció de l'assetjament sexual o per raó de gènere i moral a la feina que, com a principal novetat, introdueixen un canal de predenúncia, de manera anònima per via telefònica, que facilitarà  l'inici de la investigació.

Redacció / 03.03.21 - 07:06h

Els dos procediments són els mateixos que es van actualitzar a TB al mes d'octubre i que des d'aleshores han demostrat la seva validesa a l'hora de notificar possibles casos.

En el darrer CSS es va informar de la publicació d'aquest procediment de prevenció amb l'objectiu de facilitar al màxim l'accés als recursos de què l'empresa disposa contra qualsevol mena d'assetjament.

La investigació dels possibles casos d'assetjament laboral sempre s'iniciarà a través del telèfon 687 304 334 com a canal de predenúncia.

D'aquesta manera, qualsevol persona que treballi a TMB podrà informar la companyia de situacions que viuen i coneixen, ja sigui en primera persona o de tercers, que atemptin contra la integritat moral o sexual i que contradiguin les polítiques de no discriminació de TMB.

Per informar els treballadors s'ha programat una acció formativa, que en breu estarà operativa, orientada a donar a conèixer els nous procediments i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir, sempre amb l'objectiu de fer que l'entorn professional sigui un lloc encara més segur. 

Ambdós procediments són accessibles a tot el personal a través del Llibre de Procediments amb els codis P891v2 i P892v2

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB