Dijous, 25 de febrer de 2021

Mercedes Vidal comparteix la X Jornada Formativa de TMB Educa

 

Foto familiar de l'equip de TMB educa / M. A. Cuartero

Mercedes Vidal comparteix la X Jornada Formativa de TMB Educa

Ahir es va celebrar a l'Espai Gaudí la X Jornada Formativa de TMB Educa, que en aquesta ocasió va comptar amb la presència de la presidenta de TMB, Mercedes Vidal.

Albert Piqué - Mario Armengol / 12.06.17 - 16:46h

La presidenta va voler reconèixer la tasca i l'esforç desinteressat dels treballadors voluntaris i els va encoratjar a seguir amb iniciatives com aquestes, que posen de manifest la gran qualitat humana dels treballadors de TMB.

La jornada, en la qual hi va participar l'equip del programa TMB Educa, voluntaris i tècnics, va ser el marc en què Oriol Julià, tècnic de la Fundació Pere Tarrés, va impartit el curs “Metodologia V-R-T  i habilitats del facilitador/a”. La metodologia V-R-T (Vivenciar – Reflexionar – Transferir ) aprofundeix en l'educació en valors i emocions a través de situacions quotidianes que permetin l'experimentació de vivències i emocions que, ben reconduïdes per part de l'educador, afavoreixen el procés de construcció de valors.

El projecte educatiu TMB Educa, amb 45 treballadors voluntaris amb formació pedagògica, apropa als diferents centres escolars, dins del seu currículum educatiu, les seves instal•lacions, amb un ampli programa d'activitats per donar suport i poder treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona. Entre els espais que TMB Educa posa al servei dels centres escolars hi ha estacions de metro, cotxeres, centres de control d'autobusos i metro o el Telefèric i el Funicular.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB