Dissabte, 22 de febrer de 2020

Lourdes Calpe i Pere Paredes, guanyadors de l'11a edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB

 

Lourdes Calpe i Pere Paredes, guanyadors de l'11a edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB

Un any més la qualitat dels relats ha estat la nota dominant, i ho han posat difícil a tots els membres del jurat. L'edició d’aquest any ha comptat amb mil cent quaranta-vuit relats distribuïts en cinc categories.

Albert Piqué / 15.06.17 - 08:15h

El relat que ha quedat en primera posició de la categoria “Treballador de TMB” es titula “Esperanza”, i estava signat amb el pseudònim Karpe Diem, sota el qual s'amagava la identitat de la Lourdes Calpe, que treballa d'agent d'atenció al client a la L3 de metro.

El relat que ha quedat en segona posició de la mateixa categoria, signat per Jansolo, porta per nom “Una nova esperança” i ha estat una creació del Pere Paredes, que treballa com a tècnic de l'àrea de comunicació.

El jurat del concurs d'aquesta edició està format per David Escudé, comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona; Olga Viza, periodista de TVE a Barcelona durant els Jocs del 1992; Jordi Muñoz i Burzon, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès; Enric Vilar, director de l'Àrea de Màrqueting Estratègic de TMB, i Santi Torres, director de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB.

En aquesta onzena edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB, que va estar obert a tothom del 26 d'abril al 31 de maig, hi han participat un total de 1.148 relats. A la pàgina web del concurs, que ha rebut més de 25.000 visites, s'hi poden consultar els guanyadors i els finalistes.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB