Diumenge, 7 de juny de 2020

Lliurament de premis als guanyadors de la promoció de Serunion Nadal

 

Serunion / TMB

Lliurament de premis als guanyadors de la promoció de Serunion Nadal

Xecs de 100 i 50 euros, altaveus i auriculars Sony, smartbox per a sopars chic o per fer-se un tractament exclusiu  han estat els premis que han rebut els guanyadors de la promoció de Serunion per a aquest Nadal.

Redacció / 23.12.18 - 10:40h

Dimarts 18 de desembre, a la sala d’actes de l’Edifici de Zona Franca, es van reunir els treballadors guanyadors de la promoció de Nadal que la companyia Serunión ha organitzat entre el 26 de novembre i el 17 de desembre per a la GENTMB.

Els guanyadors han estat:

Els 5 xecs de 100 euros han estat per a l’Ana María, de la línia 3; per al Juan Antonio, de la línia 4; per al Víctor, de les oficines de Sagrera; per al Cecilio, del CON de Ponent, i per al Francisco, del CON d’Horta.

Els 5 xecs de 50 euros han estat per al Fernando, del Telefèric de Montjuïc; l’Alejandro, de Paral·lel, el Francisco Javier i l’Ana de l’Edifici de Zona Franca, i el José Antonio, del CON de Triangle.

Els altaveus Sony han estat per al Francisco, de l’Edifici de Zona Franca, i per al Juan, de la línia 1 de Metro.

Els altaveus els han tocat al José Antonio, del CON de Triangle, i al David, del taller de Can ZAM.

Les dues capses Smartbox Cena Chic han estat per al Miguel Ángel, del CON d’Horta, i per al David, de l’Edifici de Miramar.

Les Smartbox de tractament exclusiu han estat per al Rafael, del CON de Zona Franca, i per al Francisco, de la cotxera d’Horta.

Finalment, les dues capses Smartbox Siente el Asfalto els han tocat a l’Antonio, del CON de Zona Franca, i al Miguel Ángel, del CON de Triangle.

Serunion és l’empresa que explota totes les màquines de venda automàtica de les instal·lacions de TMB.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB