Dimecres, 20 d'octubre de 2021

“L'impacte de la contaminació en els nadons” és el nou projecte de col·laboració de la Fundació TMB

 

“L'impacte de la contaminació en els nadons” és el nou projecte de col·laboració de la Fundació TMB

Si ets dona i estàs embarassada o saps d'algú que ho estigui, podeu participar en un estudi que s'està duent a terme, sobre l'afectació de la contaminació ambiental en la salut dels nadons i el seu desenvolupament cerebral.  

Redacció / 10.07.19 - 13:51h

El projecte, que té el nom de BiSC, Barcelona Life Study Cohort, i que necessita la implicació de 1.200 voluntàries que estiguin en el primer trimestre d'embaràs, és un dels estudis més complets realitzats fins ara per entendre com incideix la contaminació atmosfèrica en la salut dels bebès fins i tot des d'abans del naixement. 

L'estudi està coordinat per l'Institut de Salut Global de Barcelona, ISGlobal, centre impulsat per la Fundació Bancària La Caixa, en col·laboració amb el centre BCNatal (Hospitals Sant Joan de Déu, Hospital Clínic i Universitat de Barcelona) i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Les dones voluntàries que vulguin participar en l'estudi poden sol·licitar informació a través del web del projecte, on trobaran una butlleta per tramitar-hi la participació.

Aquest conveni s'emmarca en les polítiques de responsabilitat social que desenvolupa l'empresa, en la línia d'afavorir la inclusió, l'accessibilitat, la sostenibilitat, la cooperació, la solidaritat i els valors del transport públic com a opció sostenible.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB