Dissabte, 19 de setembre de 2020

L'experiència dels anys i l'empenta dels joves al servei de la nova xarxa de bus

 

Informadors nova xarxa de bus / Pep Herrero

L'experiència dels anys i l'empenta dels joves al servei de la nova xarxa de bus

Treballadors prejubilats de Bus, estudiants i gent jove treballen plegats per informar els ciutadans de les novetats a la nova xarxa de bus.

Albert Piqué / 17.09.14 - 11:42h

Coincidint amb el primer dia de col·legi, s'han estrenat tres noves línies de la nova xarxa de bus, la H14, la V15 i la V27, i l'ampliació del recorregut de la H16 que es va estrenar a finals de l'any passat. És la tercera fase de la implantació de la nova xarxa de bus, que ja compta amb 13 línies de les 28 previstes, i que ha obtingut una nota de valoració per part dels usuaris d'un 7,7 sobre 10, un notable. Dos de cada tres, a més, valoren la nova xarxa amb notes iguals o superiors a 8.

Com en les fases anteriors, dies abans de l'entrada en servei s'ha iniciat la campanya ciutadana informativa, que a més de cartelleria, opis, banderoles i bustiades a les àrees d'influència de les noves línies, ha comptat amb més de 250 informadors distribuïts per les parades per informar els ciutadans i resoldre els dubtes que tinguin.

Una part d'aquests informadors, 37, són treballadors de Bus que es troben en situació de prejubilació. La seva experiència i coneixement de la xarxa són elements cabdals per realitzar aquesta tasca informativa i alhora per donar suport als joves informadors que han estat formats específicament per a aquesta campanya.

L'acció informativa ha durat 12 dies en total i ha suposat el repartiment de més de 300.000 fullets informatius i de gairebé 130.000 dubtes resolts.    

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB