Laura Carrillo guanya el concurs de disseny del cartell del centenari de la Xarxa de Bus

100 anys apropant-te al futur, dissenyat per Laura Carrillo, del departament de logística de vendes i recaptació, és el títol de l’obra guanyadora. En segona posició ha quedat l’obra d’Alfredo Segarra, i en tercera la proposta de Raül Alonso.

Redacció / 17.01.22 - 08:54h

El jurat del concurs ha valorat tant l’originalitat de l’obra com el disseny i la funcionalitat, així com les referències al passat, al present i al futur de la xarxa de bus de la ciutat que la Laura ha sabut plasmar en l’obra. Una obra que, com explica la Laura en la memòria presentada, “vol simbolitzar l’evolució de la Xarxa de Bus, encara en procés”. 

El cartell ens presenta un dibuix inacabat del primer autobús que va començar a circular pels carrers de Barcelona, el Tilling Stevens, que ens diu la Laura que simbolitza “l’inici que segueix evolucionant. De fons, la nova xarxa de Bus, com a símbol del present”, amb el cartell publicitari al bus “100 anys apropant-te al futur”, i que vol representar que el bus no només ens porta, sinó que també ens acosta al futur de la innovació.

El cartell guanyador servirà de font d’inspiració a l’agència de publicitat per a la creació de la campanya del centenari del bus de Barcelona.

El segon premi ha estat per a l’obra d’Alfredo Segarra, conductor de maniobres del CON de Ponent, que ha presentat un disseny artístic pintat en aquarel·la que representen dues imatges, la de l'esquerra en blanc i negre amb l’autobús Tilling Stevens representant el passat, i a la imatge de la dreta, en color, un bus model Irizar elèctric representant el present.

El tercer premi ha estat per a Raül Alonso Heras, tècnic d’informació de bus al Centre de Control de Bus, que presenta un disseny de formes simples on juga amb una de les fotografies del Tilling Stevens per formar el número 100 i amb els colors vermell i blanc de la imatge de TMB.

La Laura, com a guanyadora del concurs, rep un premi consistent en un viatge a Londres amb vols d'anada i tornada en classe turista més 2 nits d'hotel amb esmorzar inclòs per a dues persones i també dues entrades per a dues persones amb una visita guiada al Museu del Transport de Londres a Covent Garden. 

Els dos finalistes, l’Alfredo i el Raül, reben de premi dues entrades per al telefèric de Montjuïc i dues entrades per al Barcelona Bus Turístic.

Al peu de l’article podeu veure les tres obres, així com la memòria explicativa de cadascuna.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB