Dissabte, 22 de febrer de 2020

L’app de TMB estrena noves funcionalitats

 

tmbapp

L’app de TMB estrena noves funcionalitats

La propera setmana surt la nova versió de la TMB app, amb la qual es poden comprar títols de viatge, guardar les dades per a futures compres i consultar l’historial de compres de títols. A més disposa d’un programa de punts per aconseguir recompenses exclusives.

Redacció / 23.11.18 - 08:41h

El procés de compra és molt senzill. Primer és necessari tenir descarregada l’aplicació, després triar el títol que es desitja comprar i finalment pagar. L’app facilita un codi que és necessari per anar a les màquines DA i poder retirar el títol.

Els usuaris que ho desitgin podran sol·licitar una factura de les seves compres o la devolució. El procés es podrà començar en el mateix moment de completar la compra o a posteriori, seleccionant la compra realitzada.

Al principi amb l’app es podran comprar títols de viatge com el bitllet senzill, la T-10, la T-50/30 o la T-70/30, i més endavant s’hi incorporaran la resta. En cada transacció l’usuari només podrà comprar un tipus de títol, amb una limitació de fins a 5 unitats de compra per a títols no personalitzats i d’1 unitat per als títols personalitzats.

Una altra de les noves funcionalitats que incorpora la TMB App és el programa de punts JoTMBé. Mitjançant petites accions quotidianes, com: configurar línies, parades i estacions de bus i metro com a favorites, comprar bitllets integrats i abonaments pel transport públic a través de la TMB App, i participar en enquestes; els usuaris del JoTMBé aniran acumulant punts que els permetran saltar de nivell.

Els usuaris més actius incrementaran de nivell i podran arribar a un nivell superior (sent el 4 el nivell màxim superior). Quant major sigui el nivell, els usuaris del JoTMBé podran optar a millors recompenses i tindran una major probabilitat de guanyar-les.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB