Divendres, 26 de febrer de 2021

L'adopció d'animals

 

L'adopció d'animals

L'Àlex Salazar ens presenta el primer dels tres projectes finalistes de l'edició d'enguany del Tria la teva causa 2020. 

Redacció / 20.07.20 - 09:54h

Em dic Àlex Salazar, tinc 26 anys i actualment treballo com a TOLA en la línia 9/10 sud.

Quina és la causa que proposes com a projecte solidari per aquest any?

El projecte que proposo consisteix en el foment del voluntariat i l'adopció d'animals al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. Seran les persones mateixes les que podran col·laborar activament o passivament amb el projecte.

Per què aquest projecte i quina vinculació hi tens?

Des de sempre m'han agradat els animals, soc voluntari actiu del CAACB des de fa uns 4 anys, i soc membre d'Amics i Voluntaris des d'en fa 3. He triat aquest projecte per compartir i ensenyar la il·lusió que es pot trobar de fer un voluntariat en allò que t'apassiona. 

Quina és l'associació que està desenvolupant el projecte i quin és el teu paper?

L'associació que desenvolupa el projecte és Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona, una associació sense ànim de lucre que participa activament en el voluntariat, fent carpes i xerrades de conscienciació, etc. El meu paper és el de membre i soci.

Per què hem de votar el teu projecte?

Els animals no tenen gairebé ningú que els representi, en tot aquest temps que porto com a voluntari he vist com l'abandonament d'animals no ha parat, i molta gent no coneix la gravetat del problema. És per això que voldria donar-hi una mica de visibilitat, o almenys animar a la contribució d'aquells que desitgin participar-hi.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB