Dimarts, 3 d'agost de 2021

Jubilats de Bus i Metro, i voluntaris de TMB, CSC i ACEMA, protagonistes del Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics

 

Jubilats de Bus i Metro, i voluntaris de TMB, CSC i ACEMA, protagonistes del Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics

Per vuitè any consecutiu, el Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics va deixar bocabadats milers de visitants i els ciutadans que els van veure desfilar en el seu desplaçament fins a Caldes de Montbui.

Albert Piqué / 05.06.17 - 15:41h

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat el vuitè Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui, esdeveniment organitzat com en les edicions anteriors per TMB, la Fundació TMB, l'empresa Sagalés i l'Associació per a la Recuperació i Conservació d'Autobusos (ARCA), i que ha comptat amb voluntaris de TMB i de les associacions de jubilats de Bus i Metro, en total 43 persones.

Ells van ser clau per atendre els milers de visitants que entre dissabte a la tarda i diumenge al matí van anar a veure l'exposició gratuïta que s'havia habilitat a l'avinguda Maria Cristina.

Un cop clausurada, diumenge a les 10.30 h va iniciar-se el ral·li des de la plaça d'Espanya, i van desfilar per la Gran Via en direcció al nord. Un cop fora de Barcelona, per tal de no afectar el trànsit, els vehicles van usar rutes secundàries i vies urbanes, per la carretera antiga de Montcada, la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, fins arribar a Caldes de Montbui, després d'uns 40 quilòmetres de trajecte.

A partir de les 13 hores tot el contingent va quedar exposat al passeig de Pi i Margall de Caldes, perquè poguessin visitar-lo els seus habitants.
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Bus
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB