Javier Munuera durant la competició a Itàlia
Javier Munuera durant la competició a Itàlia

Javier Munuera, campió d’Europa dels 3000 metres obstacles categoria Màster

En Javier, conductor de bus al CON de Zona Franca, ha guanyat medalles en diferents proves atlètiques a nivell nacional i internacional en els darrers temps.

Redacció / 28.09.23 - 10:15h

El conductor de bus (del CON Zona Franca) Javier Munuera ha sumat un nou reconeixement al seu mèrit esportiu. Aquest setembre, ha guanyat el campionat d’Europa dels 3000 metres obstacles categoria Màster.

El Campionat Europa Màster d’Atletisme s’està celebrant a la ciutat italiana de Pescara fins l’1 d’octubre. Amb el triomf en aquesta prova, en Javier augmenta el seu medaller personal, que inclou títols com el Campionat del Món en 3000 metres obstacles (2014) o el rècord de Catalunya màster 50 en la prova esportiva de control absolut de 3000 metres obstacles.

Més recentment, el passat juny, va aconseguir la medalla d’or als Campionats d’Espanya Màster d’Atletisme, que es van celebrar a Cadis. 

La feina del Club Atlètic

Cal destacar que les seccions federades d'atletisme i atletisme adaptat del Club Atlètic TMB han seguit amb els seus entrenaments durant l'any passat. Els integrants del Club ja havien aconseguit guanyar diverses medalles i campionats anteriorment, tant de Catalunya com d'Espanya. Aquest any han tornat a fer el mateix, i ho han millorat amb aquesta fita del Campionat d'Europa.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB