Ja coneixem les persones guardonades de la setena edició de la Fotolliga de l'AFE-TMB

L'Associació Fotogràfica d'Empleats, AFE-TMB, ha entregat els premis als guanyadors i guanyadores de la setena edició de la Fotolliga. Una iniciativa on tot el personal de TMB i els familiars de primer grau hi poden participar.

Eloi Blanes / 03.07.24 - 11:32h

Recentment, l'Associació Fotogràfica d'Empleats, AFE-TMB, ha fet l'entrega de premis als guanyadors i guanyadores de la setena edició de la Fotolliga.

Hèctor Rivas, conductor de Bus de Triangle, ha sigut el guanyador de l'edició d'enguany. Seguit en segon lloc, per Juanjo Moreno, conductor de Bus de Ponent. I, María José Lacambra, Agent d'Atenció al Client a Sagrera, ha estat la tercera persona guardonada. Cadascú ha rebut un val de 225, 120 i 80 euros, respectivament, com a obsequi per a gaudir en material fotogràfic.

La vuitena edició de la Fotolliga!

No hi ha moment per descansar i l'AFE-TMB ja pensa en la pròxima edició de la Fotolliga. Durant els pròxims mesos de juliol, agost i setembre, qualsevol persona de TMB o familiar directa pot agafar la càmera, fer una fotografia de temàtica lliure i enviar-la al correu electrònic fotoliga.afe.tmb@gmail.com per participar en la vuitena edició. Les fotografies hauran d'enviar-se abans del 26 de setembre.

Totes les bases definitives es podran trobar ben aviat a la pàgina web de l'AFE-TMB.

Participa en la vuitena edició i demostra que saps fer la millor fotografia!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB