Dissabte, 6 de març de 2021

IX Jornada Formativa de TMB Educa

 

IX Jornada Formativa TMB Educa / M.A. Cuartero

IX Jornada Formativa de TMB Educa

L'Espai Gaudí va ser l'escenari de la Jornada Formativa dels Monitors del TMB Educa, que va comptar amb la presència de representants de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, IMEB, i del Consorci d'Educació de Barcelona. La formació va ser realitzada per la Fundació Pere Tarrés.

Redacció / 09.06.16 - 13:09h

La inauguració de la jornada la va realitzar José Vicente Muñoz, en representació de la direcció de l'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals. Va donar pas a Mireia Bassols, de l'IMEB, que va fer entrega al programa TMB Educa del segell de qualitat de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona.  

Seguidament Clara Balaguer, del Consorci d'Educació de Barcelona, va fer la presentació del programa “Èxit 2” i dels programes “TMB es mou per l’educació” i  “TMB es mou per l’educació especial”, a càrrec  de l’Institut  XXV Olimpíada i de CEE La Ginesta, respectivament.

La jornada va finalitzar amb una sessió formativa impartida per Oriol Sala, de la Fundació Pere Tarrés, sobre  “La formació en conflictes”.

El projecte TMB Educa, que compta amb 44 treballadors monitors formats pedagògicament, apropa als diferents centres escolars, dins del seu currículum educatiu, les instal•lacions de TMB, amb un ampli programa d’activitats per donar suport i poder treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona. Entre els espais que TMB Educa posa al servei dels centres escolars hi ha estacions de metro, cotxeres, centres de control d'autobusos i metro o el telefèric i el funicular.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB