Divendres, 24 de setembre de 2021

Israel Vallejo, candidat a un dels premis Talent in Mobility 2016

 

Bus híbrid / Arxiu TMB

Israel Vallejo, candidat a un dels premis Talent in Mobility 2016

Els European Talent in Mobility són un reconeixement a les persones que dins del món laboral contribueixen a la millora de la sostenibilitat del transport públic en totes les seves vessants.

Redacció / 02.05.16 - 09:18h

Israel Vallejo Benito és tècnic responsable de projectes de sistemes híbrids i noves tecnologies d'Autobusos i s'ha presentat als European Talent in Mobility  amb el projecte "Retrofit dièsel i GNC". 

El projecte consisteix en la reconversió de vehicles dièsel i de gas a vehicles híbrids. També inclou la creació de procediments i protocols, la coordinació amb PRL per a l'adaptació dels llocs de treball, la formació i adaptació del personal tècnic de reparació, noves tècniques de conducció per al col•lectiu d'explotació i un llarg etcètera que ha portat l'adaptació de TMB a aquest nou tipus de tecnologia.

Els Talent in Mobility giren entorn a 5 categories: Best young talent, Best project manager, Best manager, Special career service award, i els Internet users’ award. L'Israel opta al premi de Best project manager, que reconeix el lideratge en la creació, disseny i finalització d'un projecte.

Per poder guanyar el premi, l'Israel necessita que el seu projecte sigui el més votat. Per ajudar-lo només cal accedir a Transports públics i buscar l'Israel al Best project manager. Fins a l'11 de maig estarà oberta la votació.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB