Dilluns, 14 de juny de 2021

Iniciatives en curs de l''Experiència conductor/a de bus'

 

Iniciatives en curs de l''Experiència conductor/a de bus'

S’està avançant en la gravació i edició de continguts audiovisuals adreçats al personal de conducció que s’inclouran en els seus reciclatges formatius. 

RR.HH. / 02.06.21 - 09:50h

Les iniciatives en marxa durant la tercera fase del projecte "Experiència personal de conducció de bus" han continuat segons la planificació establerta. L’Observatori multidisciplinari continua treballant respecte a la millora de les instal·lacions i ús dels lavabos als finals de línia de bus, així com en solucions de millora dels polsadors de sol·licitud de parada en els vehicles de nova adquisició.

Durant el mes de maig, membres de l'equip del CON de Ponent han recopilat fotografies dels diferents models de botons de sol·licitud de parada existents en els diferents vehicles dels quatre centres operatius de negoci, per a la nova peça de “Vídeo utilització Bus” que s’està elaborant des de Màrqueting Directe, per tal que l’usuari final no tingui dubtes. 

El mateix han fet els seus companys del CON de Zona Franca, que han anat reportant totes les observacions relacionades amb els WC als finals de línia de Bus, al CSX- Centre de Suport a la Xarxa de Bus i al CCB- Centre de Control de Bus.

El 28 de maig es va fer una altra trobada de l’Observatori Multidisciplinari. En aquesta sessió hi van participar conductors i conductores del CON de Zona Franca, i responsables, especialistes i tècnics que han treballat directament en el pla de “Millora de les instal·lacions WC de Bus”.

Més enllà de compartir l’avenç de les millores implantades i intercanviar impressions específiques, l'objectiu de la reunió va ser compartir amb Informació i Senyalització, Atenció, Informació i Experiència client de l'Àrea de Màrqueting i Negoci Internacional les problemàtiques detectades, i demanar-los la seva col·laboració per fer una campanya de sensibilització, civisme i bon ús dels lavabos, protagonitzada pel personatge de la Karma, que conscienciés a través de missatges divertits i pròxims al personal de conducció sobre la importància del bon ús dels lavabos per al benefici de tots i totes.

En paral·lel, els responsables, especialistes i tècnics d'Enginyeria Bus han estat treballant en la redacció de les característiques tècniques bàsiques per a la implantació de les noves funcionalitats plantejades per l'equip de personal de conducció i la seva adaptació a la normativa vigent, que podria incloure's en els pròxims vehicles d'hidrogen. I ser referent per a les noves adquisicions de flota.

Tanmateix, l'equip de “Vídeo Reciclatge Conducció” ha continuat treballant en la gravació d'imatges i elaboració de guions per a l'edició de material audiovisual. 

Molt aviat es disposarà de 10 vídeos per a la formació, que estaran accessibles a través del Campus Formació TMB. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB