Divendres, 26 de febrer de 2021

Inici de les obres d’ampliació del CON d’Horta

 

Cal Notari / TMB

Inici de les obres d’ampliació del CON d’Horta

Un cop hagi finalitzat l’obra, es disposarà d’una nova zona d’aparcament d’autobusos que permetrà rebre l’entrada de la nova flota, prevista per a finals del 2018 i primers del 2019.

Albert Piqué / 23.08.18 - 12:29h

El terreny està situat en una zona limítrofa amb el Parc de Collserola i el barri de la Font del Gos, al costat mateix del CON, que TMB va adquirir juntament amb els terrenys per a la construcció de la mateixa cotxera.

Els treballs per adequar el terreny es faran en dues fases. La primera, que s’acaba d’iniciar, comportarà la instal·lació del serveis de necessaris com ara l’enllumenat i els sistemes tecnològics per connectar-se amb el CON. Posteriorment, es farà la pavimentació de l’espai, així com la col·locació d’una tanca mixta d’obra i metàl·lica, d’acord amb els condicionants establerts pel Parc del Collserola i el districte d’Horta.

Un cop finalitzin les obres, a finals d’aquest any, el CON disposarà d’una nova zona d’aparcament d’autobusos, que permetrà rebre l’entrada de la nova flota prevista per entre finals del 2018 i primers del 2019.

En el últims mesos, juntament amb tècnics del districte, s’ha informat els veïns sobre la nova instal·lació. 

Aquesta és una de les diverses actuacions que es faran fins a l’any 2022, i que comportarà una actualització i millora dels CON, d’acord amb les noves necessitats de mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB