Dissabte, 27 de novembre de 2021

Inés, enginyera de manteniment d’instal·lacions de baixa tensió i electromecàniques i dona en moviment

 

Inés Cantoral Lujan / TMB

Inés, enginyera de manteniment d’instal·lacions de baixa tensió i electromecàniques i dona en moviment

“Ha estat complicat fer-se un lloc en aquesta feina, però ni molt menys per un tema de gènere, és més aviat per la competitivitat i per l'elevat nivell de professionalitat que hi ha a TMB”

Redacció / 11.03.21 - 08:37h

Avui presentem la segona entrevista de la sèrie Dones en moviment i ho fem amb la Inés Cantoral Lujan, que ens explica en l'entrevista per què va decidir estudiar enginyeria industrial, una carrera universitària copada majoritàriament per homes, com va arribar a formar part de la plantilla de Metro i el seu creixement professional dins de l'empresa.

Una feina en la qual forma part d'un equip de professionals que s'encarreguen de projectes d'enginyeria de manteniment d'instal·lacions de baixa tensió i electromecàniques de la xarxa de Metro actual i de projectes de futur. La Inés ha sabut fer-s'hi un espai i ser una més de l’equip. El Marcos Carmelo Luna Lora, enginyer de manteniment d'instal·lacions de baixa tensió i electromecàniques i company de feina de la Inés, ens diu que  “s'ha integrat a l'equip perfectament, és una més, i amb ella pots parlar del que sigui”.

Amb aquesta acció de visibilitat, TMB vol donar veu a dones de l'empresa que han estat capdavanteres en els seus àmbits laborals i que compten amb tot el reconeixement i el suport de l'organització. 

Demà us presentarem la Mercedes García Tiscar, conductora d'autobús.

I tu, et mous per la igualtat?

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB