Divendres, 29 de maig de 2020

Incorporació del nou director de l'Àrea de Persones

 

Incorporació del nou director de l'Àrea de Persones

Carlos Jiménez Pérez s'ha incorporat avui, 8 de gener, com a nou director de l'Àrea de Persones de Transports Metropolitans de Barcelona. Substitueix en el càrrec Mireia Clua Serres, a qui TMB agraeix els serveis prestats durant l'última etapa com a responsable d'aquesta àrea i li desitja èxit en el seu nou projecte professional.

Albert Piqué / 08.01.20 - 11:03h

Aquest canvi forma part del procés de configuració de la nova direcció de la companyia, després del nomenament de Gerardo Lertxundi Albéniz com a conseller delegat de TMB el passat 3 d'octubre del 2019.

Carlos Jiménez Pérez és psicòleg, especialista en la gestió d'organitzacions. Disposa d'una àmplia formació acadèmica amb diferents màsters i cursos d'especialització. Fins ara ha estat director d'Organització i Persones del Grup Zeta, on ha treballat en el procés de transformació digital d'aquest negoci editorial.

La seva experiència professional es completa amb la direcció de les àrees de recursos humans d'empreses com Alstom, de l'àmbit de l'automoció com Faurecia Automotive Seating, farmacèutiques com ara Roche-Boehringer o consum com Hewlett Packard. És especialista en processos de canvi cultural, lideratge d'equips, negociació sindical i processos multiculturals, entre altres.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB