Divendres, 7 de maig de 2021

Incorporació del nou director de l'Àrea de Gestió i Control Corporatiu

 

Simón Martín García, director Àrea de Gestió i Control Corporatiu

Incorporació del nou director de l'Àrea de Gestió i Control Corporatiu

Simón Martín García s’ha incorporat avui, 16 de març, a l’estructura directiva de Transports Metropolitans de Barcelona com a director de la nova Àrea de Gestió i Control Corporatiu.

Redacció / 16.03.20 - 10:03h

Aquesta incorporació forma part del procés de configuració de la nova direcció de la companyia, que dirigeix Gerardo Lertxundi Albéniz, nomenat Conseller Delegat de TMB el passat mes d'octubre de 2019.

Simón Martín García és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona.

Ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional, de més de 30 anys, en àrees financeres. Des de l'any 2014 és el Director Financer de Soc Mobilitat S.A., la societat creada per implantar la T-mobilitat. Anteriorment, havia ocupat el mateix càrrec en la concessionària del tram 2 i 4 de la L9 de Metro. Aquesta mateixa funció de Director Financer també la va exercir, a nivell internacional, a Sud América.

L’Àrea de Gestió i Control Corporatiu que dirigirà Simón Martín tindrà entre les seves funcions: elaboració i seguiment pressupostari, contracte programa, control de gestió, auditories internes, sistema de reporting, gestió de qualitat i medi ambient i planificació de la xarxa

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB