Dimarts, 3 d'agost de 2021

II Exposició Fotogràfica d'Empleats

 

Orbs Sunset, fotografia de la primera edició / David Ibáñez

II Exposició Fotogràfica d'Empleats

La Sala Gaudí acull des del 29 de maig fins al 5 de juny la 2a edició de l'Exposició Fotogràfica d'Empleats, on exposen setze dels fotògrafs de l'AFE-TMB.

Redacció / 28.05.15 - 08:28h

L'acte d'inauguració de l'exposició se celebra demà, divendres 29 de maig, a les 19 hores, a la Sala Gaudí, on també s'aprofitarà per fer la presentació de la nova Associació Fotogràfica d'Empleats, AFE-TMB. 

La mostra compta amb més de 60 fotografies de setze dels més de quaranta membres amb què compta la nova associació.

El Grup de Fotografia de TMB, que ja fa més de dos anys que es reuneix a les instal·lacions de Santa Eulàlia cada dijous, ha acabat formant l'Associació Fotogràfica d'Empleats, AFE-TMB, que és l'evolució del que en el seu origen va ser aquest grup. El seu president, ànima i creador, és el treballador Miguel Ángel Benito Garcia.

Una exposició per gaudir de franc de fotografies espectaculars i passar una estona agradable amb els companys fotògrafs que exposen.

Els fotògrafs que exposen en aquesta segona edició són: Rafael Gaona Maroto, Daniel Sánchez Cristino, Carlos Lardín Mas, Sergio Veloso López, Joan Bordera Plana, Román Macías García, Javier López Lite, Lourdes Luna Soro, Claudia Roa Zamora, Nancy Flores Casimiro, Joan Soler Estarlich, Manuel Grillo González, Sonia Gutiérrez Pabón, Trini Avilés Aguilera i Miguel Ángel Benito García.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB