Dimecres, 14 d'abril de 2021

I els sis finalistes del repte Estació del Futur són...

 

I els sis finalistes del repte Estació del Futur són...

Podeu votar el vostre equip finalista preferit fins al 16 d'abril per rebre la menció especial de la Comunitat TMBinnova.

Àrea d'Innovació / 06.04.21 - 12:40h

Arribem a l'última fase del repte de l'Estació del Futur. Després de rebre i avaluar els 12 prototips dels equips classificats, el Grup Operatiu d'Innovació Corporativa va decidir que les 6 propostes que passen a la final del repte són:

Links als vídeos prototip

Els 6 finalistes defensaran els seus prototips el pròxim dia 19 d'abril davant del Comitè d'Innovació, ampliat amb un jurat extern amb experiència en l'àmbit de la innovació corporativa. 

L'equip guanyador es donarà a conèixer durant l'acte del Dia de la Innovació que realitzarà TMB el pròxim 21 d'abril. Estigueu atents!

Durant aquesta fase final del repte, s'obrirà un espai de votació a la plataforma d'innovació per escollir quina de les sis propostes rep la Menció especial de la Comunitat TMBInnova. Teniu fins al 16 d'abril per votar el vostre projecte preferit a través d'aquest enllaç.  Entre tots els participants es realitzarà el sorteig d'un premi relacionat amb Innovació.

Recordeu que per accedir a la plataforma TMBinnova heu de fer servir el vostre usuari i contrasenya corporatius.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB