Diumenge, 5 d'abril de 2020

... i els guanyadors/es de les entrades d’Illa Fantasia són...

 

... i els guanyadors/es de les entrades d’Illa Fantasia són...

Gairebé 350 persones gaudiran de les entrades gratuïtes que el club GenTMB ha sortejat entre els seus membres. Consulta el llistat!  

Redacció / 06.08.18 - 12:21h

Llistat de guanyadors al peu de l'article. 

Els guanyadors rebran a la seva adreça corporativa de correu electrònic, un únic cupó que hauran de presentar a les taquilles d’Illa Fantasia, amb el que hi podran accedir fins a 4 adults.  

Illa Fantasia s’acaba d’incorporat al club GenTMB, i per celebrar-ho, ens ha ofert 85 packs de 4 entrades d’adult per sortejar entre els membres del club, tanmateix a tots els treballadors que vulguin anar, Illa Fantasia ofereix un descompte del 25% en les entrades. A través del club es pot accedir al sistema de compra online, que aplicarà automàticament el descompte.

Si encara no sou membres del Club GenTMB, formar-ne part és molt fàcil. Cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB