Dilluns, 20 de gener de 2020

Homenatge pels 25 i 40 anys de servei a l'empresa

 

Vista de la sala Oval amb els homenatjats / M.A. Cuartero

Homenatge pels 25 i 40 anys de servei a l'empresa

Ahir va tenir lloc al Museu Nacional d'Art de Catalunya, MNAC, l'acte d'homenatge de les noces de plata i d'or dels empleats que celebren 25 i 40 anys de servei a Transports de Barcelona i els 25 anys de servei a Ferrocarril Metropolità de Barcelona.

Àngels Rodríguez / 27.09.16 - 11:01h

Tal com s'ha fet en els darrers anys, la Sala Oval del MNAC va ser l'escenari per a la celebració del reconeixement a 265 treballadors pels seus anys de vinculació a Transport Metropolitans de Barcelona. Abans de l'acte de celebració els treballadors homenatjats i els seus acompanyants van fer una visita exclusiva per a ells a una de les col·leccions del MNAC.

La celebració va començar al migdia amb la benvinguda a càrrec del conseller delegat, Sr. Enric Cañas, que va dedicar als homenatjats unes paraules de felicitació. Tot seguit es va projectar el documental “Metropolità”, del director de cinema Albert Solé, que descriu l'activitat d'un dia de Metro i Bus, i tot seguit es va donar pas a l'acte de lliurament dels diplomes de reconeixement pels anys de vinculació a TMB. 

La presidenta i el conseller delegat van lliurar les medalles i els diplomes a 130 empleats pels seus 25 anys de servei a TB i a 45 empleats pels seus 25 anys de servei a Metro. Acte seguit es van lliurar les plaques commemoratives i els diplomes a 89 empleats pels 40 anys de vinculació a l'empresa d'Autobusos. A continuació Rosa Clara Segura i Manuel Comino, com a representants dels treballadors homenatjats, van dir unes paraules d'agraïment. Va tancar l'acte la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, que va donar l'enhorabona als homenatjats i els va agrair l'esforç i la dedicació de tots aquests anys.

Finalment hi va haver un petit aperitiu.

Visita l'àlbum digital: https://flic.kr/s/aHskHFtB3f

Treballadors homenatjats:

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB