Històric procés de promoció interna a Metro

Recentment s’ha obert un procés de selecció per promoció interna, de 14 places més 7 reserves de Comandaments Tècnics Operatius, CTO, la major oferta de desenvolupament professional dels darrers anys.  

Redacció / 16.11.20 - 13:13h

En vista de l’èxit de resposta i per tal d’afavorir la màxima participació, el període de presentació de candidatures s’ha allargat fins al 19 de novembre, inclòs.

Els CTO és un lloc de  treball que es va crear l’any 2004 amb la implantació del Nou Model Operatiu (NMO). L’equip de CTO’s garanteix que les línies convencionals de metro funcionin correctament, actuant ràpidament per restablir qualsevol incidència que es pugui donar durant el servei amb el propòsit de minimitzar l’impacte negatiu sobre el client. Treballen a les diferents línies convencionals de la xarxa i també al CCM, Centre de Control de Metro.

És un lloc de treball amb un alt grau d’autonomia i dinamisme on el treball en equip és bàsic per a millorar la qualitat del servei dels motoristes i dels agents d’atenció al client (AAC). Cal destacar que els professionals d’aquest lloc de treball són clau en la formació dels AAC i dels motoristes. 

Aquest any durant els mesos de maig i juny, tot i la situació sanitària amb la qual ens trobem per la covid, aquests professionals van formar a més de 100 AAC de nou ingrés.

Metro sempre ha apostat pel seu talent intern, per l’alt grau de coneixements del servei del qual  disposen els seus professionals  i per la seva vàlua personal.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
L1 / L2 / L3 / L4 / L5
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB