Heidi Mora, electricista de bus del CON Ponent

La Heidi és una de les sis treballadores que el 7 de març participarà en el col·loqui TMB en femení.  La visió de la dona treballadora, dirigit i dinamitzat per la presidenta de TMB, Laia Bonet

Redacció / 23.02.22 - 08:41h

Heidi Mora va entrar a TMB l'any 2019 com a electricista i és l’única dona electricista a Bus. Abans d’entrar a Autobusos la Heidi treballava com a netejadora a l’aeroport de Barcelona.

Ens explica que la seva professió ha estat “una de les meves ambicions aconseguida. Entrar en aquesta gran empresa ha estat un alt sacrifici, però ho he aconseguit”.

La Heidi ens explica en què consisteix el seu treball i ens diu que és molt variat pels diferents tipus d’avaries que es poden presentar: “Consisteix a reparar els autobusos que arriben avariats, però poden haver-hi diferents avaries”. Ens comenta la importància de la col·laboració del conductor, que ha d'explicar quan s’ha produït l’avaria i com, “que ens ve detallada en el full de treball que ens facilita l'encarregat. Si la fallada és complexa, s'introdueix a l'ordinador per observar els paràmetres de funcionament”. Continua detallant-nos que “es fa un diagnòstic d'avaries en el qual es veurà quins components estan avariats o quin tipus de fallada tenen. Una vegada se sap què falla, es repara el component, però si està molt danyat, cal substituir-lo. Finalment, es comprova que vagi correctament i compleixi el seu funcionament”.

Compagina la vida laboral i personal intentant aprofitar al màxim el temps amb la família: “Als matins intento estar el màxim de temps possible amb la meva família”.

Finalment, per tancar l’entrevista ens diu que li encanta l’esport i gaudir de la seva família i  “sortir en bicicleta i també caminar per descobrir nous llocs”.

Col·loqui TMB en femení.  La visió de la dona treballadora

Dilluns 7 de març a les 12 del migdia, al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat de la línia 2, se celebrarà un col·loqui amb sis dones treballadores de TMB i representants de professions  vinculades a entorns masculins que ens parlaran de com és treballar en un entorn on la majoria de companys són homes, dels seus reptes diaris, i comentaran quina és la seva visió de futur.

T’hi esperem!

Mira el vídeo de la Heidi 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB