Dissabte, 19 de setembre de 2020

Els grups atlètic, excursionista i fotogràfic defensaran els colors GenTMB en la 1a edició de la BML

 

Recorregut de la BML, més que una cursa popular

Els grups atlètic, excursionista i fotogràfic defensaran els colors GenTMB en la 1a edició de la BML

La Barcelona Magic Line, BML, és una travessa solidària que recorre els set turons emblemàtics de Barcelona per recaptar fons per al treball en favor de causes com les persones sense llar, els infants hospitalitzats i la recerca biomèdica.

Redacció / 18.02.14 - 09:16h

El proper 2 de març els equips atlètic, excursionista i fotogràfic de TMB, braç a braç, participaran en un esdeveniment esportiu i solidari de la ciutat, la Barcelona Magic Line, la BML.

Es tracta d'una marxa popular organitzada per l'Obra Social Sant Joan de Déu que té un doble repte: l'esportiu, que vol relacionar cadascun dels 7 turons de la ciutat de Barcelona amb cada una de les causes en què està treballant, i el solidari. Així, el turó del Carmel es converteix en el turó de la recerca biomèdica, el Tibidabo, en el de la salut mental; Montjuïc el de les persones sense llar; la Rovira, el turó de les emergències socials; el turó de la cooperació internacional serà la Creueta del Coll; Sant Pere Màrtir, el de la infància hospitalitzada, i el mont Tàber, el turó de les persones dependents. L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar les persones de les causes esmentades així com recaptar fons per al treball de l'entitat en aquestes causes.

Reptes esportiu i solidari

El repte esportiu consisteix a triar una distància, 10, 20 ó 30 km, a assolir del recorregut total de la BML. El grup atlètic participarà en la distància de 30 km. Quan en faltin 10 per a la arribada l'equip excursionista s'afegirà i tots plegats recorreran els últims kilòmetres per arribar a la meta, que està situada a la plaça de la Catedral.

El repte solidari consisteix en la quantitat de diners que l'equip es compromet a recaptar: 50, 200, 500, 1.000, 3.000€..., per als projectes socials de Sant Joan de Déu, i és aquí on intervé el grup fotogràfic de TMB. Quinze dels seus membres han donat solidàriament una fotografia que es vendrà per tota l'empresa a 2 euros. Tanmateix, el grup participarà el dia de la BML fent les fotografies de la cursa i la festa. L'endemà s'obrirà un àlbum de Flickr on es penjaran totes les fotografies, tant del repte esportiu com del repte solidari.

Cal destacar la tasca dels voluntaris.

Els grups, atlètic, excursionista i fotogràfic, així com el grup de voluntaris que vendran les postals solidàries, posen de manifest els valors de la GenTMB, del treball en equip, la companyonia, la solidaritat, l'esforç i el treball.

Galeria fotogràfica de la cursa:

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB