Dilluns, 13 de juliol de 2020

El grup de fotografia de TMB tanca la tercera edició amb una bona nota

 

Daniel Sanchez - Abejarucos europeos

El grup de fotografia de TMB tanca la tercera edició amb una bona nota

L’Associació Fotogràfica d’Empleats (AFE-TMB) tanca aquesta edició amb conferències de fotògrafs professionals reconeguts i sortides fotogràfiques.

Redacció / 31.08.16 - 12:07h

Durant el curs 2015-2016, l’AFE-TMB va realitzar a les aules de formació de Santa Eulàlia diversos cursets de fotografia i vídeo de diferents nivells. Hi destaquen els cursos d’inici a la fotografia, els de revelatge en blanc i negre, les pràctiques de flaix i llum d’estudi, el curset bàsic de vídeo, formats i tipus de càmeres, i també cursos més avançats, com ara el de Lightroom, el d’eines de Photomerge i les pràctiques de fotografia amb gotes d’aigua. A més, l’associació va fer sortides fotogràfiques i va rebre la visita del fotògraf professional Manuel Úbeda, que va impartir-hi classes, i de Carlos A. Oliveras, expert en Photoshop i molt conegut a les xarxes socials, que també va fer-hi classes de manera altruista. Destacar la sessió d’estudi que va fer l’Antonio Vicente Escalona, conductor de bus.

Per al proper curs 2016-2017 l’AFE-TMB té previst continuar en la mateixa línia d’activitats.

El grup de fotografia de TMB es reuneix a les instal•lacions de Santa Eulàlia cada dijous. La persona de contacte és en Miguel Ángel Benito García (mabenito@tmb.cat).

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB