Diumenge, 5 de juliol de 2020

El grup coral de TMB obre les portes per incorporar nous membres

 

Actuació de la Coral de TMB / M.A. Cuartero

El grup coral de TMB obre les portes per incorporar nous membres

La coral es va posar en marxa com una activitat cultural per facilitar la participació i la integració del personal, afavorir el coneixement mutu de les plantilles de les dues empreses de TMB i fomentar el treball en equip.

Redacció - Eladio de Miguel, director de qualitat i gestió mediambiental / 23.08.16 - 09:05h

La coral de TMB va néixer fa 14 anys a iniciativa d’alguns treballadors que van presentar un projecte per crear un grup de cant coral. Es tracta d’una agrupació de persones vinculades a l’empresa TMB, amants de la música, que, sota la direcció del professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, Xavier Dolç, canten polifònicament cançons diverses en diferents idiomes. Al llarg de l’any, ofereixen actuacions gratuïtes a casals d’avis, residències de la tercera edat, centres de dia, associacions de jubilats, etc. 

Els membres del grup compaginen la satisfacció personal i l’acció social i, alhora, contribueixen a difondre la cultura i els valors en què es basa una coral, com són l’harmonia, l’equilibri, la conjunció, la disciplina i l’actitud d’atenció de les diverses veus en el procés de creació. Una coral és un exemple per a qualsevol col•lectiu, i especialment per a les organitzacions en què una multiplicitat de persones han de concórrer a un interès comú.

La seva activitat comporta una mitjana de 12 actuacions a l’any amb un repertori de 59 cançons corals i 18 cançons per a solista o duo, en què predominen la sarsuela, l’òpera i la cançó popular. Els membres de la coral assagen tots els divendres de 17 a 19 hores al centre de treball de Santa Eulàlia.

Membres de la coral de TMB

Isabel Lajas Germán, Mª Carmen García León, Laura Lefler Esplugas, Mª Luisa Fernández Rodríguez, Ana Mª Ferrer Falcón, Salvadora Hernández Rabal, Belén Antoñanzas, Basi León Pesquero, Teresa Agular Capdevila, Isabel Martín, Enric Giralt Bourgat, Jaume Campañá Beti, Luis Guerra González, Antonio Loren Díaz, Demetrio García Peña, César Arce Prieto, Eladio de Miguel Sainz, Jaume Forcada i Manuel Ruiz Román.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB